VÄLKOMMEN TILL MEDIEHUSET VT!

Du hittar oss vid Stora Torget, mitt i hjärtat av Västervik. Vi kan erbjuda dig som annonsör en oslagbar mediemix. Försäljningsavdelningen är en idérik grupp av reklamkunniga medierådgivare och kreatörer, som kan ge dina affärer en god skjuts framåt. Vi kan ge dig råd utifrån dina behov. Ibland är det att starta en dialog med dina kunder och ibland är det om att nå målgruppen precis i köpögonblicket. Ibland kan det vara att skapa en förändring. Mediehuset VT är en del av Östgöta Media, så genom våra mediesäljare kan vi enkelt hjälpa dig att även nå Östgötamarknaden. Välkommen att kontakta oss för personlig service och mer information.
Vi gissar inte vad som ger dig bäst effekt – vi vet!


VÅRA PRODUKTER

Här hittar du de av våra produkter som är effektivast i Mediehuset VT:s spridningsområde

Prislistor

Här hittar du prislistor för våra produkter.

Gå till prislistorna

Leverera material

Här finns all info om hur du skickar annonsmaterial till oss

Gå till infosida

Kontakta oss

Hitta rätt kontakt bland våra grupper

Gå till kontaktsida


ÖSTGÖTA MEDIA

Vårt mediehus står inte ensamt och för den som vill nå ut med sin marknadsföring i regionen har det aldrig varit enklare. Här kan du läsa mer om det breda utbud som finns inom Östgöta media.

Nå ut med printprodukter

Printprodukterna är den ursprungliga kärnan i vår verksamhet. Här finns givetvis den klassiska morgontidningen, men även gratistidningar, kundtidningar och ibladningar finns i produktportföljen. Vi erbjuder även andra tryckta tjänster som Memostick, affischer och andra trycksaker.

Läs mer om print >>

Förmedla känslor med rörlig bild

Östgöta Media driver två tv-kanaler och publicerar löpande videoreportage på våra nyhetssajter. Här finns möjlighet att synas med reklamfilm, sponsring och videoannonser. Vi kan även erbjuda videoproduktion genom Teknomedia som finns i vår koncern.

Läs mer om video >>

Få kreativ hjälp med dina projekt

För dig som behöver lite extra kraft bakom din marknadsföring har vi en egen reklambyrå, som kan hjälpa dig med allt en traditionell byrå kan erbjuda.

LÄS MER OM VÅR KREATIVA GRUPP >>

Var med i händelsernas centrum, mitt i nyhetsflödet

Bland våra digitala produkter finns våra nyhetswebbar samt regionala temasajter, anpassade för både desktop eller mobilanvändning. Här finns en stor mängd möjligheter att lägga upp kampanjer med olika styrmetoder eller utnyttja någon av våra specialanpassade produkter.

Läs mer om webb >>

Kolla in de senaste digitala produkterna

För den som vill marknadsföra sig digitalt finns det mängder av alternativ. Vi hjälper både dig som vet vad du vill och du som känner dig vilsen i djungeln.

LÄS MER OM ÖSTGÖTA MEDIA DIGITAL >>

Fira med oss

Östgöta Media är inblandad i en mängd evenemang runt om i länet. Vi kan även hjälpa dig när du vill göra något extra för dina kunder eller din personal. Med våra mediekanaler löser vi även marknadsföringen av ditt event. Till vår tjänst har vi vårt eget eventbolag Mötesfabriken.

LÄS MER OM EVENT >>

Starka i Östergötland!  Så många procent når våra medier

Källa: Orvesto Konsument Helår 2016

Västervik (A17)

Östergötland (A08-A10)

Östgöta Medias område (A08-A10+A17)


KONTAKTA OSS!

Vi har expertisen för just dina behov och är det något vi inte vet – så tar vi reda på det!